LARM + kontaktsamtal + JS

Visst har det sin charm med att fiska med ett kastspö, man ska lägga kastet längs med vassen, gärna förbi just den där stenen. När man väl får napp är det du mot fisken, en härlig kamp! Men ibland så vill man bara lägga nät.

Det gjorde jag för kontaktsamtal under LARM 2018. Jag skrev en kodsnutt i JavaScript, klistrade in den i consolen och vips var jag anmäld till en massa kontaktsamtal.

Ska bli väldigt spännande att se resultatet och om du är från ett av företagen som jag anmälde mig till hoppas jag att ni inte tagit illa vid er. Jag tänkte att det här skulle visa lite av mina färdigheter men framförallt min programmeringsglädje! Ser fram emot att träffa er och höra vad ni tycker!

var contentDivs = document.getElementsByClassName('content-div');

for (var i=0; i < contentDivs.length; i++) {
 var contentDiv = contentDivs[i];
 contentDiv.style["display"] = "block";
}
var found = 0;
var events = document.getElementsByClassName('event-div');
var keywords = [" data", " it", " kod", " programering ", " programera ", " code ", " cloud ", " iot", " machine learning ", " web"]
for (var i=0; i < events.length; i++) {
 var event = events[i];
 if (event.attributes['value'].value === "kontaktsamtal") {
 keywords.forEach(function(obj, index) {
 if (event.innerText.toLowerCase().indexOf(obj) !== -1) {
 event.getElementsByClassName('event-button')[1].click();
 document.getElementById('cover-letter').innerHTML = "Hej! Det fanns så många roliga företag att söka kontaktsamtal med och så lite tid, så jag skrev ett kort JavaScript.\n\nNi har blivit utvalda för ni verkar leta efter någon som kan och älskar att programmera (jag använde keywords).\n\nLäs mer om mig och se mitt skript på https://hampusdunstrom.se/anmala-sig-till-kontaktsamtal-med-javascript/ \n\nPS. Jag älskar också att åka snowboard! :D";
 document.getElementById('submit-button').click();
 document.getElementById('close_modal').click();
 found += 1;
 }
 });
 }
}
console.log("Found");
console.log(found);

Relaterade inlägg